Iphone fjärrkontroll

När man tröttnar på sina fjärrkontroller som tar upp en massa plats i sitt hem idag, så köper de flesta en universal fjärrkontroll som man programmerar för att slippa alla typer av kontroller som även är lätt att lägga på platser där man inte komihåg var det var, det kan vara telefonen som ringde och du gick runt i huset och nu är fjärren till tv:n borta igen. Tänk också på alla typer av batterier som måste bytas ut hela tiden, och det kan blir riktigt jobbigt för att vissa har mindre typen av LR03 och andra har LR06 och även de med 9 volt, och så klart finns det idag de som även har Lion batterier, ja det tar aldrig slut på eländet, och det kostar även en slant att köpa batterier.


Vi börjar fråga dig om du har en Iphone? Det kanske du har och visste du att du kan använda den som en Iphone fjärrkontroll? Inte, men det kan du med hjälp av en liten modul som ansluts via din Iphone och nu kan du även använda din telefon som en Iphone fjärrkontroll. Det som händer är att wi-fi signalen görs om till IR och kan därmed programmeras till olika enheter som din dvd spelare, tv, cd spelare eller blu-ray spelare som exempel och är det inte otroligt att du kan använda din telefon som en Iphone fjärrkontroll.

Det finns även stora tillverkare idag som säljer denna typ av tillbehör till din Iphone och tillexempel Philips har en variant som de kallar Philips Wifi Tv Remote vilket är en gratis app. som installerad på din Iphone. Det finns även en del webbutiker som säljer färdiga paket som redan fungerar för digital-tv-boxar från Bredbandsbolaget, Canal Digital, Com Hem, Tele 2, Telia och Viasat. Gnom att söka på internet så kommer du att hitta många olika ställen där de har olika lösningar och du kommer att hitta rätt.

Att göra sin mobiltelefon till en Iphone fjärrkontroll är enkelt och inget krångligt samt så är du igång snabbt, och din telefon har ny ytterligare ett användningsområde. Det är dags att lägga alla gamla fjärrkontroller år sidan och du behöver inte heller köpa en multifjärrkontroll som kostar en massa pengar, Du behöver bara din Iphone och när det ringer så kommer du att kunna prata och bara ha en enhet för att styra hela ditt hem.

För att allt skall fungera väl och du måste kanske programmera genom att lära din Iphone tillexempel tv fjärrkontrollen så tänk på att ha fräscha batterier så att signalen blir stark annars så kan det kanske inte fungera så bra. Har du tur så kan appen hitta din tv och därmed då fungerar det direkt utan manuell konfiguration. Till sist så kommer ditt hem vara tomt från fjärrkontroller och dun Iphone kommer att vara en Iphone fjärrkontroll som kommer att ha ännu en uppgift med en snygg touch skärm helt gratis eftersom telefonen ger sina signaler via knapparna till exempelvis din tv eller dvd spelare. Välkommen till framtiden!